If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес сложих газ двигателя работи на бензин на 600 оборота и тресе а на газ пак така работи иначе си върви какво може да и има и как да направя така че да си работи нормално колата е 1.7 8 клап как да й вдигна оборотите???? мерси
днес сложих газ двигателя работи на бензин на 600 оборота и тресе а на газ пак така работи иначе си върви какво може да и има и как да направя така че да си работи нормално колата е 1.7 8 клап как да й вдигна оборотите???? мерси
Да не смуче въздух между смесителя или между кихалката
BRC ама кои модел бе човек щото аз сам с БРЦ ама за 2 бона и не ми тресе
Колегата е слагал обикновена АГУ, не четеш темата от началото
Явно монтажниците не са направили нещата както трябва
А ако аз дам 2 бона за АГУ и ми тресе, нали се сещаш кой ще се разтресе сериозно след това
иначе:
под всеки блок с бобини има комутатор (една черна плочка ако не знаеш какво е) - откачаш му куплунга и пробваш дали пали
колата трябва да може да пали и работи само с един канал на запалването
а трябва ли да се слага имулатор на моят двигател 1.7 ??? защото не са ми сложили с газовата и си мисля че прекъсва заради грешки които натрупва компютъра??? на бензин мени оборотите на празен ход даржи ги кам 600-700 и ясно се чува че прекъсва ????
а трябва ли да се слага имулатор на моят двигател 1.7 ??? защото не са ми сложили с газовата и си мисля че прекъсва заради грешки които натрупва компютъра??? на бензин мени оборотите на празен ход даржи ги кам 600-700 и ясно се чува че прекъсва ????
Е как са ти прекъснали дюзите
Само със спиране на помпата и без емулатор на дюзите не става (пробвано е) Ако се заслушаш ще чуеш че и дюзите ти работят в момента и меша горивата (от опит го казвам)
@ Търтея - от прецакана бобина също може да има ниски обороти Аз като свалях буксата на едната падаха оборотите, докато когато на Алф му беше изгоряла му трещеше като луда
@ Търтея - от прецакана бобина също може да има ниски обороти Аз като свалях буксата на едната падаха оборотите, докато когато на Алф му беше изгоряла му трещеше като луда
мое да са падали на твойта
на мойта не са - пробвано е - а на алф му я знам до болка как трещеше - макар че при него трещеше от друго - не беше от изгорялата бобина
целият проблем се появи след поставянето на агу-то сутринта си оставих колата работеща като часовник с обороти-850 следобед като си я взех от газаджията прекъсваше и нямаше обороти затова изключвам проблем с бубини всичко стана заедно с газовата
и още нещо-не са ми сложили симулатор на дюзите-великия газаджия вика че на вош запалване не трябвало прекъснали са помпата на газ и може ли от това да трупа грешки комп. и да работи в някав авариен режим и как се чистят??? грешките де???????
Comment